III Concert Solidari Casa Meua és Casa Vostra

Wednesday 30 May 2018 20:00

Event ended

Teatre El Micalet

Carrer de Guillem de Castro, 73, Valencia

Les migracions formen part de la història de la humanitat, de la nostra història. Del camp a la ciutat, de l'est a l'oest, del sud al nord, creuant mars, deserts i oceans. Quan es fuig per salvar la teva vida i la dels teus, i has de deixar casa, terra i tot allò que estimes, no hi ha obstacles infranquejables per qui anhela buscar un futur segur.

Des de CEAR PV treballem per defensar i promoure els Drets Humans, en especial el dret d'asil i tots aquells que afecten a persones refugiades, apàtrides i migrades en situació de vulnerabilitat. Per tot això, a més d'atendre i assistir a les que arriben a les nostres terres, denunciem les polítiques i acords que provoquen sofriment i mort de milers de persones que han fugit, i lluitem per a que puguen arribar en condicions de dignitat i seguretat."

Per aquesta tercera edició des des CEAR PV volem posar de relleu la fugida per motius d'orientació sexual, gènere i tracta.


Media content

Related content

Share with friends