¡Atention! this event has ended.

III Concert Solidari Casa Meua és Casa Vostra

Carrer de Guillem de Castro, 73, 46008 see map

Les migracions formen part de la història de la humanitat, de la nostra història. Del camp a la ciutat, de l'est a l'oest, del sud al nord, creuant mars, deserts i oceans. Quan es fuig per salvar la teva vida i la dels teus, i has de deixar casa, terra i tot allò que estimes, no hi ha obstacles infranquejables per qui anhela buscar un futur segur.

Des de CEAR PV treballem per defensar i promoure els Drets Humans, en especial el dret d'asil i tots aquells que afecten a persones refugiades, apàtrides i migrades en situació de vulnerabilitat. Per tot això, a més d'atendre i assistir a les que arriben a les nostres terres, denunciem les polítiques i acords que provoquen sofriment i mort de milers de persones que han fugit, i lluitem per a que puguen arribar en condicions de dignitat i seguretat."

Per aquesta tercera edició des des CEAR PV volem posar de relleu la fugida per motius d'orientació sexual, gènere i tracta.Cor de l'Eliana

Olaya Alcazar

Jady Seck


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi