¡Atention! this event has ended.

Concierto solidario stop balas de goma: Gramophone All stars + Sra. Tomasa + The Excitements + Soweto

Opening doors: 20.00h

Sala Apolo, Barcelona

Nou de la Rambla 113, 08004 see map


La Sra. Tomasa

Grupo de latin/electro/drum'n'bass

Listen

The Excitements

Listen

Soweto

Consolidada com una de les bandes punteres del panorama mundial del ska després de la seva actuació el passat mes de novembre al 1st One World Ska & Rocksteady Music Festival a Kingston, Jamaica, Soweto acaba aquest 2017 amb un nou disc sota el braç de la mà de Liquidator Records: "Turn On The Music On". I és que la banda de Barcelona és una d’aquelles formacions amb solera, tant per la seva veterania i manera de fer, com sobretot per la filosofia que mantenen des de fa 15 anys, respectant un ritme d’arrels sense deixar de banda d’on provenen. Música jamaicana amb influències dels sons que arribaven a aquella illa als anys seixanta, música negra en definitiva. Amb vàries gires europees a les seves esquenes, i amb col·laboracions tant en estudi com en directe amb artistes de la talla de Derrick Morgan, The Gaylads, Rico Rodriguez o Dennis Alcapone, Soweto és sens dubte un dels grups catalans més internacionals del moment. Do the ska!


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi