¡Atention! this event has ended.

Concierto de Juana Molina en Barcelona

La [2] de Apolo, Barcelona

Nou de la Rambla 113, 08004 see map


Listen

Juana Molina

Juana Molina és una de les músiques Argentines més originals, imaginatives i de major reconeixement internacional d'avui dia. La seva música entrellaça el so propulsiu de la guitarra acústica, les percussions agitades i els teclats ambientals de somni, per després difondre la seva veu etèria sobre tota la mescla. Va ser elogiada per persones com David Byrne i Will Oldham i la seva música ha estat comparada pels crítics amb la de Björk o Beth Orton. Però, tal com ho va expressar el New York Times, Molina no imita a ningú. Des del llançament del seu aclamat àlbum Halo a principis de 2017, Juana Molina ha fet desenes de concerts a Europa, Estats Units, Llatinoamèrica i Japó.


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi