Dub Inc + Zoo + Sara Hebe + Jazzwoman en Valencia

Multiple dates

Show previous dates

Jardines de Viveros (Jardines del Real)

Calle San Pío V, s/n, Valencia

Dub Inc, Zoo, Sara Hebe i Jazzwoman protagonitzaran una de les nits més importants de la Gran Fira de València 2018 que se celebrarà al Parc de Vivers.
 
La mítica banda francesa de música mestissa Dub inc, amb un dels millor directes de tota Europa, per a amants del reggae, el dancehall, l'ska, el dub i les músiques del món; els valencians ZOO, ja consolidats com un dels grups de referència a tota Espanya, amb el seu directe frenètic i reivindicatiu; la argentina SARA HEBE, amb el seu hip-hop contundent que tant ha agradat al públic raper d'ací; i la nova promesa de l'escena valenciana: JazzWoman, una cantant de poc més de 20 anys que domina tot tipus de registres amb soltura, i que vindrà acompanyada de la seua crew @PERIFERIA NORTE.


Un dels concerts de l'any. Una nit redona per amants del ball i els directes enèrgics.
Consulta el resto de la programación y compra tus entradas de los Conciertos de Viveros en la Gran Feria de Julio 2018
 
 
Las personas menores de 16 años podrán acceder al Festival  pagando la entrada correspondiente y  deberán ir acompañados por sus padres o un tutor con su correspondiente autorización de menores firmada.

Media content

Related content

Share with friends