¡Atention! this event has ended.

Concierto de Parra For Cuva en Barcelona

La [2] de Apolo, Barcelona

Nou de la Rambla 113, 08004 see map


Listen

Parra For Cuva

Nicolas Demuth, més conegut com Parra per Cuva, és un jove músic amb una gran talent nascut a Colònia. Nicolas ha desenvolupat una individualitat artística i musical poc freqüent en la massa indistinguible de l'escena musical electrònica. El seu catàleg personal s'ha convertit constantment en una col·lecció de electrònica llarga, ben cuidada i carregada de melodies que permet al cor i la dansa de l'ànima un costat a l'altre amb el cos i el cervell. Estudiant de disseny d'àudio a Berlín, Parra For Cuva està ampliant el seu art. La seva música és com una malla de melodies i girs, entrellaçant-se, desmoronándose, plegant-se i desplegant alhora.


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi