Xavi Sarrià + Els Catarres + Green Valley en XÀTIVA

Multiple dates

Show previous dates

Estadi de la Murta

Avinguda de la Murta, s/n, Xàtiva

Concert de Xavi Sarrià, Els Catarres i Green Valley organitzat per l'Ajuntament de Xàtiva dins de les festes de la Fira d'Agost de la ciutat de La Costera. Si l'any passat van ser TxarangoAspencat en el recordat concert de comiat i les xiques de Tremenda Jauría amb el seu reggaeton insurgent les encarregades de fer ballar al personal, enguany Xàvia Sarrià l'ànima del grup Obrint Pas, l'alegria i el positivisme que transmetent Els Catarres i els missatges de pau i consciència crítica des del reggae dels membres de Green Valley, faran de la nit del 17 d'agost un punt de trobada per tots els vulguen assistir a una nit per recordar.
Informació pràctica: Els menors deuen accedir emplenant l'autorització que trobareu en aquesta web. Tindrem com l'any passat un protocol front agressions masclistes i un punt violeta al recinte. També n'hi haurà una zona per a espectadors amb diversitat funcional i mobilitat reduïda. Es podrà eixir del recinte passades les 23 h i tornar a entrar mostrant el sistema de validació que l'organització determinarà el dia del concert. Consulteu en la web de la Fira els espais habilitats per a aparcament que envolten l'estadi. L'entrada no és numerada, dóna accés a la pista del camp de futbol i a la zona de grades on n'hi ha seients, però no garanteix la seua disponibilitat. Ens veiem a Xàtiva!

 

 

Si eres menor d'edat, no oblides portar la teua autorització emplenada i signada. 

Descarrega-la ací: AUTORITZA

 

Media content

Related content

Share with friends