¡Atention! this event has ended.

Xavi Sarrià + Els Catarres + Green Valley en XÀTIVA

Avinguda de la Murta, s/n, 46800 see map

Concert de Xavi Sarrià, Els Catarres i Green Valley organitzat per l'Ajuntament de Xàtiva dins de les festes de la Fira d'Agost de la ciutat de La Costera. Si l'any passat van ser TxarangoAspencat en el recordat concert de comiat i les xiques de Tremenda Jauría amb el seu reggaeton insurgent les encarregades de fer ballar al personal, enguany Xàvia Sarrià l'ànima del grup Obrint Pas, l'alegria i el positivisme que transmetent Els Catarres i els missatges de pau i consciència crítica des del reggae dels membres de Green Valley, faran de la nit del 17 d'agost un punt de trobada per tots els vulguen assistir a una nit per recordar.
Informació pràctica: Els menors deuen accedir emplenant l'autorització que trobareu en aquesta web. Tindrem com l'any passat un protocol front agressions masclistes i un punt violeta al recinte. També n'hi haurà una zona per a espectadors amb diversitat funcional i mobilitat reduïda. Es podrà eixir del recinte passades les 23 h i tornar a entrar mostrant el sistema de validació que l'organització determinarà el dia del concert. Consulteu en la web de la Fira els espais habilitats per a aparcament que envolten l'estadi. L'entrada no és numerada, dóna accés a la pista del camp de futbol i a la zona de grades on n'hi ha seients, però no garanteix la seua disponibilitat. Ens veiem a Xàtiva!

 

 

Si eres menor d'edat, no oblides portar la teua autorització emplenada i signada. 

Descarrega-la ací: AUTORITZA

 

Xavi Sarrià

"Musicalment, aquest disc 'Amb l'esperança entre els dents' és, segons que ha explicat el seu autor, una evolució musical i particular des d'Obrint Pas, amb cançons més semblants a i d'altres més allunyades però intentant "estar obert a noves idees, trencant esquemes mentals creatius i buscar ampliar horitzons". Així, a l'àlbum que presentarà el 17 d'agost a Xàtiva es combina el reggae, l'ska, la dolçaina o el hardcore, amb mitjos temps musicals i cançons amb estètica acústica austera, gairebé recitades. "Sempre m'ha agradat fer diferents vestits a les cançons però en realitat per a mi tenen una ànima molt semblant, basada en l'emoció, en transmetre, en intentar tocar el cor i parlar de les coses que ens preocupen, de les nostres esperances i traslladar aquestes esperances col•lectives en forma de cançó" remarca Xavi Sarrià.

Listen

Els Catarres

El compte enrere per al nou disc d'Els Catarres ja està activat. Tres anys després de l'exitós Big Bang (Música Global, 2015), el grup ha compartit a través de les xarxes socials el videoclip "Fins que arribi l'alba", una de les cançons del que serà el seu quart disc, titulat Tots els meus principis (Música Global, 2018). A Burjassot faran el seu primer concert de presentació del nou treball a terres valencianes, us esperem a totes!!

Listen

Green Valley

Banda de Reggae y Dancehall formada en 2004 por músicos de muchos kilates provenientes de Cataluña y Álava. Green Valley respira positivismo y reivindicación en sus letras, bañándolas en melodías que invitan a bailar y dejarse llevar. Sus directos son una sobredosis de energía vital que hacen que los amantes del estilo les sigamos allá donde van. ¡Larga vida a Green Valley!


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi