¡Atention! this event has ended.

Fesporrat

Opening doors: 22:00

Cami de L'Algar, 03590 see map


Xavi Sarrià

"Musicalment, aquest disc 'Amb l'esperança entre els dents' és, segons que ha explicat el seu autor, una evolució musical i particular des d'Obrint Pas, amb cançons més semblants a i d'altres més allunyades però intentant "estar obert a noves idees, trencant esquemes mentals creatius i buscar ampliar horitzons". Així, a l'àlbum que presentarà el 17 d'agost a Xàtiva es combina el reggae, l'ska, la dolçaina o el hardcore, amb mitjos temps musicals i cançons amb estètica acústica austera, gairebé recitades. "Sempre m'ha agradat fer diferents vestits a les cançons però en realitat per a mi tenen una ànima molt semblant, basada en l'emoció, en transmetre, en intentar tocar el cor i parlar de les coses que ens preocupen, de les nostres esperances i traslladar aquestes esperances col•lectives en forma de cançó" remarca Xavi Sarrià.

Doctor Prats

Prozak Soup

Joven grupo de Bellreguard, nuevo proyecto de Joan Palomares, que apuesta por una nueva sonoridad que se nutre del post-hardcore, la electrónica clásica y el hip hop crítico, con letras en valenciano.


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi