¡Atention! this event has ended.

“El Trencanous” Del Jove Ballet de Catalunya

Carrer Tarragona, 81, 17480 see map

“El Trencanous”, del Jove Ballet de Catalunya

 

Espectacle familiar de dansa, en el que la màgia del Nadal envaeix l’escenari i fa gaudir a grans i petits. Una història entranyable i plena d’emocions, amb la que els joves ballarins del JBC ens transportaran a un món de dolços i floquets de neu dansarins que ens recordaran la importància de no deixar mai de somniar.

El Jove Ballet de Catalunya és una companyia de dansa juvenil integrada per 58 nois i noies d’arreu de Catalunya, que han estat seleccionats a través d’un rigorós procés d’audicions. El nivell pre-professional dels joves integrants del JBC juntament amb la trajectòria de més de 17 anys de la companyia l’han convertit en un referent de la dansa juvenil arreu del nostre país. Els espectacles del JBC es caracteritzen per mostrar una gran qualitat de dansa i un altíssim nivell, alhora que ho complementen amb el fet que els artistes son nens i nenes entre els 7 i els 20 anys, que transmeten la seva passió i professionalitat però sempre a través dels ulls de la joventut, la energía i les immenses ganes de compartir la seva estima per la dansa.

 

Entrada: Donatiu de 12 euros

 

Organitza: Amics de Guinea-Conakry

Col.labora: Jove Ballet de Catalunya

                Ajuntament de RosesDo you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi