INELUDIBLES ALHAMBRA: SENIOR I EL MEGA COR BRUTAL + FUEGO AMIGO

Opening doors: 21:00

Add to Add INELUDIBLES ALHAMBRA: SENIOR I EL MEGA COR BRUTAL + FUEGO AMIGO Google Calendar

Bulevar Sur esquina C/ de Pío IX, 46017 see map

Buy tickets

Concert especial de SENIOR I EL (MEGA) COR BRUTAL

 

“Senior i El Cor Brutal segueixen de celebració. La vida és celebrar, diuen, així que com són dos dies, a celebrar toca. I esta vegada ho fan en format XXL. El pròxim divendres 15 de febrer, Senior i companyia celebraran en La Rambleta la seua dècada d’existència fent-se acompanyar per tots els músics que han format part d’El Cor Brutal al llarg d’estos 10 anys, una dotzena de músics que han ajudat a que el repertori de la banda sone en els escenaris arreu del món. Al pròxim febrer, Senior i El Mega Cor Brutal faran un repàs de la seua discografia d’una manera única, en un escenari que serà testimoni d’una reunió molt especial i que ningú sap com acabarà.” M.A. LANDETE (SENIOR)

 

 

Fuego Amigo, una de les bandas más prometedoras de la escena valenciana se encargarán de abrir una velada tan especial.

 


is official dealer

INELUDIBLES ALHAMBRA: SENIOR I EL MEGA COR BRUTAL + FUEGO AMIGO


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi