¡Atention! this event has ended.

Ivory Tusk a l'Heliogàbal

Heliogàbal, Barcelona

Ramón y Cajal, 80, 08012 see map

Ivory Tusk és el cantautor d'indie folk argentí Ezequiel de Lima, actualment vivint a Barcelona. Un autèntic trobador que ha viatjat per Estats Units (on va gravar el seu segon EP "Zephyr") i Europa, on va estar de gira 6 mesos en 2017 per presentar el seu últim treball "Rising Lights", abans d'establir-se a Barcelona el 2018.

Les seves cançons són intimistes i evocatives però tot i així poderoses, ara potenciades per l'acompanyament de Nicolas Palladino al contrabaix i Gonzalo Camacho a percussió. Lletres introspectives sostingudes per un treball de guitarra fi i intricat, que l'han portat a tocar en diferents escenaris a Europa: el festival Blue Bird a Àustria, Live at Heart a Suècia, suport de Thomas Dybdahl a Viena, suport de Justin Nozuka a Razzmatazz , entre d'altres.
Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi