Ran Ran Ran a l'Heliogàbal de Barcelona

Add to Add Ran Ran Ran a l'Heliogàbal de Barcelona Google Calendar

Heliogàbal, Barcelona

Ramón y Cajal, 80, 08012 see map

Buy tickets

Ran Ran Ran visiten l’Heliogàbal presentant el seu preciós nou treball “Ran de Mar” (Bankrobber, 2018), que ha vist la llum fa pocs mesos i representa una nova etapa, més càlida i sofisticada de pop lluminós però de grans desenvolupaments atmosfèrics.Listen

Ran Ran Ran

Projecte sorgit de la dissolució de la seva anterior banda Tired Hippo, després d'un temps de reflexió tornen amb un folk més innovador apropant-se més a l'electrònica i alhora amb ressons de l'obra del poeta del segle XIX Josep Baucells.

is official dealer

Ran Ran Ran a l'Heliogàbal de Barcelona


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi