Abonament Festival Hostes 2019

Add to Add Abonament Festival Hostes 2019 Google Calendar

Sant Ramon, 8, 46702 see map

Aquesta trobada cultural convoca cada any un ventall en miniatura del que s’està coent en relació a les músiques tranquil·les les quals no se solen programar a grans festivals. La vuitena edició del festival es presenta com una proposta acollidora que es desplegarà durant quatre caps de setmana convertint-se en l’hivern musical de LaCasaCalba al Teatre del Raval.

Pel que fa al contingut tindrem jazz d’ací, també internacional; música i teatre d’arrel; cinema d’animació; fusió flamenca; avant-pop i cançó d’autor de primera; i una proposta per als més menuts de la casa.Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi