Zoe's Shanghai a l'Heliogàbal de Barcelona

Add to Add Zoe's Shanghai a l'Heliogàbal de Barcelona Google Calendar

Heliogàbal, Barcelona

Ramón y Cajal, 80, 08012 see map

Buy tickets

Zoe’s Shanghai es una nova banda de Barcelona que navega amb agilitat i molt de cor entre les seves nombroses influències però creant la seva propia ruta en la ruta del nou Soul. Proposen una experiència musical marcada per melodies càlides y plena de ritmes vertiginosos. Els membres, Zoé (veu i guitarra), Alex (baix), Landy (bateria) y Tomàs (teclats) us portaran en un viatge ple de ritmes i com ells diuen, “tot fent servir la música com «a weapon to make you feel alive»!”.is official dealer

Zoe's Shanghai a l'Heliogàbal de Barcelona


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi