¡Atention! this event has ended.

Últim Cavall a l'Heliogàbal

Heliogàbal, Barcelona

Ramón y Cajal, 80, 08012 see map

Últim Cavall promouen sons a mig camí entre el dreampop i el shoegaze. Guitarres com cristalls. Rics i obscurs sintetizadors (no us estranyi reviure a Joy Division). Després d´un primer EP autoeditat, el grup va debutar amb "Records de Kyoto" (Discos de Kirlian, 2017) un disc estrenat per Rockdelux que va destacar en moltes llistes del resum d´aquell any. "Alaska" es el seu nou disc. El grup no ha patit la immeditesa del segon disc, tot el contrari. L´han treballat amb tota la calma del món, analitzant cada detall fins aconseguir un so molt més madur, més pulit. Estrenarán aquestes noves cançons en directe per primera vegada a l'Helio.  


Últim Cavalll son Rafa Monzó (guitarres i veu), Francesc Pascual (bateria), Jacob Serra (guitarres) i Toni Jordán (baix).  

Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi