XVIII MOSTRA NACIONAL DE TEATRE AMATEUR ALZIRA - 2019: "Totes mortes" de Abril Zamora Cancelado

Multiple dates

Show previous dates

Gran Teatro de Alzira (Gran Teatre d'Alzira)

Plaza de Alborxi, 0, Alzira

If you purchased tickets, go to buyers site for information about refunds.

PÀNIC ESCÈNIC (València) presenta, Totes mortes, de Abril Zamora

Direcció: José David Badia Valiente


Què passa quan els personatges moren? Què passa quan es queden en l'oblit? On van les seues ànimes? Què passa quan l'amor precedeix a la mort?

Totes Mortes ens conta, en clau de comèdia, què va ocórrer després de la mort de Lady Macbeth, Ofèlia, Desdèmona i Julieta. On van quedar els seus esperits? En què desballestament estan els seus somnis? On vaguen els seus records? On comparteixen les seues desgràcies? On estan els seus somnis?

Pànic Escènic és actualment un dels grups amateurs amb més èxit de la Comunitat Valenciana. Obres com Amant a Sou, i Soñando a Lorca, ja representades en Alzira, els han fet acumular un grapat de premis i èxits de crítica i públic, no només a la comunitat Valenciana sinó també a la resta d´Espanya. En aquesta edició, ens presenten Totes Mortes, una divertida comèdia on conflueixen diferents personatges femenins del teatre universal parlant-nos d´un tema també universal, l´amor i les seues distintes formes mal enteses que porten a estos personatges a la tragèdia.

Que no t´ho conten!


Duració: 90 min.

Espectacle en valencià

Media content

Related content

Share with friends