¡Atention! this event has ended.

XVIII MOSTRA NACIONAL DE TEATRE AMATEUR ALZIRA - 2019: "Jugadors" de Pau Miró

Plaza de Alborxi, 0, 46600 see map

ÀGORA GRUP DE TEATRE (Carcaixent) presenta , Jugadors, de Pau Miró

Direcció: Vicent Giner


Àgora torna a l´escenari del Gran Teatre amb història sorprenent i divertida. Quatre homes es troben en un pis, un barber, un enterrador, un actor i un professor de matemàtiques. En el fons són jugadors: ruleta, cartes, deutes, excessos, fracassos….

Quatre homes que se senten desplaçats, el món ha canviat, han canviat els valors, les regles, i no troben el seu lloc. Els diners han desaparegut, també els al·licients. Estan descol·locats. Han perdut el pols del món, i només tenen una manera de recuperar-lo, tal vegada massa arriscada, segurament massa perillosa, també desesperada. No obstant açò, l’única manera.

El més probable és que no isca bé, però qui sap? Roges o negres, qui sap?

Àgora Grup de Teatre, és un dels grups de teatre amateurs amb més solera de la Comunitat Valenciana. De fet, ja han celebrat el seu 67é aniversari d´existència. Amb un currículum extensíssim d´obres representades, destaquem algunes pel seu èxit i reconeixement tant de premis com de públic, tant a la comunitat Valenciana com a la resta d´Espanya: La venganza de don Mendo, Tres Sombreros de Copa (representada en la Mostra d´Alzira), Hay que purgar a Totó o El mussol i la gata. En esta ocasió ens presenten Jugadors, una ocasió per d´una divertida història.

Roges o negres? T´ho vas a perdre?Duració: 75 min.

Espectacle en valenciàDo you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi