¡Atention! this event has ended.

XVIII MOSTRA NACIONAL DE TEATRE AMATEUR ALZIRA - 2019: "Serendipia" de José Antonio Martínez

Plaza de Alborxi, 0, 46600 see map

SUC DE TEATRE – LA TARUMBA (Alzira) presenta, Serendipia, de José Antonio Martínez

Direcció: José Antonio Martínez


Quan ens anàvem a llançar al buit, just en aqueix instant, se'ns va encendre la llum, i van passar per les nostres ments un darrere d'un altre, com en una pel·lícula, els Germans Marx, Charlot, Gila… i una legió de bufons, pallassos i còmics de totes les èpoques i estils. Llavors, decidim trencar-nos de riure abans que tirar-nos per l'asfalt.

Serendipia, són quatre éssers molt singulars amb ganes de riure´s de tot i de tots, fins i tot d´ells mateixos, que es coneixen i decideixen formar un grup, Serendipia. Els succeeixen coses molt importants: aconseguir treball per primera vegada, enamorar-se, voler casar-se, tindre fills, anar a la guerra… La forma en què ho viuen i ho compten és absurda i absurda, sempre de complicitat amb el públic.

Suc de Teatre – La Tarumba estrena a Alzira aquesta comèdia, amb la que pretén aconseguir el mateix èxit de crítica i públic que els seus darrers espectacles, Mabel i Culpable ( aquesta última encara en gira), amb diferents premis aconseguits en la Comunitat Valenciana. Al llarg d´aquestos anys, Suc de Teatre - La Tarumba ha participat als més prestigiosos certàmens amateurs tant de la Comunitat Valenciana com a la resta de l´estat, i ha obtingut el reconeixement de premis, de públic i de crítica.

Vine a passar-ho bé i a riure!!


Duració: 75 min

Espectacle en castellàDo you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi