ATUPA, ÉMBOLO I LILDAMI. PRESENTACIOS A VALÈNCIA

Saturday 26 October 2019 20:00

Opening doors 20:00

Event ended

Moon Valencia

Calle San Vicente, 200, Valencia

ATUPA - PRESENTANT "FUERÍSIMA". 2019


ÉMBOLO - PRESENTANT "CLARABOYA DEL UNIVERSO". Ponyd Troia. 2019


ÉMBOLO es una olla a presión en la que se cuecen multitud de músicas urbanas y periféricas. Un viaje sonoro con voces de trap, ritmos de tradición afro, polirritmias de Steve Reich, actitud punk e intensidad bakala. Después de años lanzando sencillos en su canal de YouTube, en septiembre publican su primer LP Claraboya Del Universo (Poni de Troia 2019). En esta nueva etapa, Katango y Líbrida ponen la voz y las letras a ÉMBOLO junto a Biano, encargado de la producción musical.


LILDAMI - PRESENTANT " FLORS MENTRE VISQUI". Halley Records. 2019


LILDAMIi és el pseudònim de Damià Rodríguez, un cantant de rap/ trap en català, que destaca per un missatge positiu allunyat de l’estereotip de drogues o violència i que actualment ja acumula més de 3.900.000 visualitzacions i més de 19.000 subscriptors al seu canal de Youtube. Llicenciat en disseny industrial, a aquest coco creatiu també li brollen lletres intel·ligents, punyents i iròniques d’altíssima destresa, que acompanya dels millors beats, fet pel qual ha deixat la seva feina a la Seat i ha decidit fer volar el seu talent imparable en el món de la música. I creieu-nos, ha pres la millor decisió i ho agraïm com a amants del seu art. Aquest any presenta un disc i una gira d’inici prometedors com cap. Sí, als PPCC també tenim escena rap/trap en català, i de la millor. Us presentem la punta de llança: Lildami.Media content

Related content

Share with friends