ATUPA, ÉMBOLO I SANTA SALUT. PRESENTACIONS A VALÈNCIA.

Saturday 26 October 2019 20:00

Opening doors 20:00

Event ended

Moon Valencia

Calle San Vicente, 200, Valencia

ATUPA - PRESENTANT NOMEN NESCIO

   Atupa posa a sobre de la taula el seu treball més madur i elaborat, a hores d'ara sense nom.

Aeste tercer disc per primera vegada el grup te el control total sobre tots els elements que componen la cançó gràcies a l'ajuda a les produccions de saudade.

Musicalment Atupa busca referències fora de l'actual escena en valencià per coquetejar amb la música urbana que s'escolta arreu del món i dur-la al seu terreny.

A les lletres, el grup analitza les seues relacions personals, l'estat del grup i la mala salut del circuit musical en valencià.

 

ÉMBOLO - PRESENTANT CLARABOYA DEL UNIVERSO


     ÉMBOLO és una olla a pressió on es couen multitud de músiques urbanes i perifèriques. Un viatge sonor amb veus de trap, ritmes de tradició afro, polirítmies d'Steve Reich, actitud punk i intensitat bakala. Després d'anys llançant senzills al seu canal de YouTube, al setembre publiquen el seu primer LP Claraboya Del Universo (Poni de Troia 2019). En aquesta nova etapa, Katango i Líbrida posen la veu i les lletres a ÉMBOLO junt amb Biano, encarregat de la producció musical.

 

SANTA SALUT - PRESENTANT CONVERSACIONES INTERNAS


Influenciada pel Hip Hop des de la infància, Santa Salut neix el 98 a Sabadell, prop de Barcelona. Es mou pels carrers de la mateixa ciutat quan comença a escriure als 16 anys amb unes clares referències donades pel Rap dels 80, 90 i 00.

Trepitja per primera vegada l'escenari a principis de 2018 movent-se entre petits clubs i locals de Barcelona reflectint la cultura Hip Hop en les seves cançons que també una temàtica social, revolucionària i feminista, al costat de ritmes energètics. El 2018 llança la seva primera maqueta "Converses Internes" i publica el single i videoclip "Rap Contra el Masclisme". Santa Salut és sinònim d'actitud, ràbia i alta expressivitat a l'escenari.

Recorda que si tens menys de 18 anys, portar signat el full d'autorització de menors.

I si tens menys de 16 anys portar signat el full d'autorització de menors i vindre amb Mare/Pare Tutor o persona autoritzada.


Media content

Related content

Share with friends