TORNEM! CONCERT 9 D'OCTUBRE 2019 en Alzira

Add to Add TORNEM! CONCERT 9 D'OCTUBRE 2019 en Alzira Google Calendar

Avinguda Adrián Campos Suñer, 46600 see map

Buy tickets

Niños a partir de 2 años deben comprar entrada por motivo de control de aforo

Los menores de 14 años deben ir acompañados de madre/padre o tutor y deben llevar la autorización firmada, los menores de 14 y 17 años pueden entrar sin acompañante pero igualmente deben llevar la hoja rellenada y firmada por su madre/padre o tutor.

 

Descarga la hoja de autorización AQUÍ.


Xavi Sarrià

"Musicalment, aquest disc 'Amb l'esperança entre els dents' és, segons que ha explicat el seu autor, una evolució musical i particular des d'Obrint Pas, amb cançons més semblants a i d'altres més allunyades però intentant "estar obert a noves idees, trencant esquemes mentals creatius i buscar ampliar horitzons". Així, a l'àlbum que presentarà el 17 d'agost a Xàtiva es combina el reggae, l'ska, la dolçaina o el hardcore, amb mitjos temps musicals i cançons amb estètica acústica austera, gairebé recitades. "Sempre m'ha agradat fer diferents vestits a les cançons però en realitat per a mi tenen una ànima molt semblant, basada en l'emoció, en transmetre, en intentar tocar el cor i parlar de les coses que ens preocupen, de les nostres esperances i traslladar aquestes esperances col•lectives en forma de cançó" remarca Xavi Sarrià.

Listen

El Diluvi

El grup de mestissatge mediterrani de l'Alcoià El Diluvi ha llençat "Junteu-vos" (2019 Halley Records) actualitzant el seu ja conegut folk festiu, ara més arriscat, amb lletres que apel·len a la construcció de la col·lectivitat, a ajudar-se mútuament i al clàssic «junteu-vos» d'Ovidi Montllor. Seguint amb el camí obert pels LP's "Alegria" (2015 CC) i "Ànima" (2017 CC), on la banda fusionava amb naturalitat diversos estils musicals, com cúmbia, reggae, rumba i folk d'arrel.

is official dealer

TORNEM! CONCERT 9 D'OCTUBRE 2019 en Alzira


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi