¡Atention! this event has ended.

Lletraferida 2.0

C/ García Lorca, 7, 46940 see map

Espectacle al PARC ELS FILTRES de Manises

Entrada Gratuïta


Lletraferida 2.0 és un espectacle adreçat a escolars del tercer cicle de Primària i del primer de la Secundària. L’espectacle continua el recorregut divertit i entretingut per la literatura valenciana que el conferenciant Sr. Lletraferida i el mosso de biblioteca varen iniciar a l’anterior espectacle, El Sr. Lletraferida partint del segle XII fins el segle XVI, el nostre Segle d’Or.

En aquesta ocasió els actors se serveixen del joc per provocar les rialles, juguen a ser personatges, recorden i repassen les pàgines i els autors més significatius de la nostra literatura moderna i contemporànea: BlascoIbáñez, Teodor Llorente, Escalante, Bernat i Baldoví… i, posteriorment, a les insignes figures del segle XX, des de Carles Salvador o d’Enric Soler i Godes, fins a la personificació dels més grans Joan Fuster i Vicent Andrés Estellés o la recreació de les rondalles reunides pel gran Enric Valor.Lletraferida 2.0 el October de 9, 2019, en Auditori Germanies en notikumi


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi