¡Atention! this event has ended.

DANSA – TEATRE FAMILIAR: PanicMap presenta "PEQUEÑO BIG BLUE"

Plaza de Alborxi, 0, 46600 see map

e: Juan Pablo Mendiola

Amb: Irene Ballester i Joan Ballester


PEQUEÑO BIG BLUE és gran i és blau. És gran, blau i molt curiós. La seua curiositat el porta a situacions i llocs de què després no sap com eixir. Afortunadament compta amb ENE, que sempre està allí per a ajudar-lo. BIG BLUE deu, a poc a poc, aprendre a desenvolupar-se a soles. ENE i PEQUEÑO BIG BLUE són tan diferents l’un de l’altre com pot paréixer a simple vista?

El que és segur és que com a equip són únics. Una proposta plàstica en què gest, dansa i arts visuals dialoguen per a oferir una experiència que estimule el desig de jugar als més xicotets i als seus grans acompanyants.


Per a xiquets i xiquetes de 18 mesos a 3 anys. Durada de 36 min

Espectacle amb aforament reduït a 90 localitats sense numerar. El públic es disposa a l’escenari
Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi