¡Atention! this event has ended.

CLUB CINEMA ALZIRA: ELS DIES QUE VINDRAN 

Carrer Escoles Pies, 4, 46600 see map

2019. 94 min. Espanya. Drama

Direcció: Carlos Marqués-Marcet. Guió: Coral Cruz, Clara Roquet, Carlos Marqués-Marcet

Repartiment: David Verdaguer, Maria Rodríguez Soto, Albert Prat, Sergi Torrecilla


Vir i Lluís fa només un any que ixen junts, quan descobrixen que estan “embarassats”. Durant 9 mesos, seguirem l’aventura d’esta jove parella barcelonina, el gir enorme que donarà la seua vida, les seues pors, alegries, les seues expectatives i les realitats que, durant el seu embaràs, creixen davant ells, intentant aprendre a ser-ne tres quan ni tan sols havien tingut temps d’aprendre a ser-ne dos... Utilitzant l’embaràs real de la parella d’actors protagonistes, la pel·lícula explora la dificultat de compartir amb l’altre l’experiència profundament transformadora d’este procés.


Pel·lícula en versió original valencià

No recomanada per a menors de 12 anys


More info: undefinedDo you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi