¡Atention! this event has ended.

Juan Wauters en concert a l'Heliogàbal

Heliogàbal, Barcelona

Ramón y Cajal, 80, 08012 see map

Immediatament després de publicar La Onda de Juan Pablo en 2019, Wauters va llançar el 31 de maig el seu nou àlbum, Introducing Juan Pablo via Captured Tracks. Si La Onda de Juan Pablo, va permetre a Wauters reinventar-se, Introducing Juan Pablo serveix com un acompanyament i una preqüela d'aquesta història. I és que en realitat el disc es va fer anteriorment a 'La Onda', però va quedar a l'espera per poder presentar al personatge. Viatjar continua deixant una marca en Wauters. El seu anterior àlbum, amb els seus aires folklòrics i les seves arrels llatines, el van deixar clar. Introducing Juan Pablo, també abraça aquest esperit, encara que el seu viatge principal és intern. 

 

Introducing... mostra a Wauters en els seus dos mons, els seus dos idiomes, i la seva vida quotidiana en el barri i la seva vida com a artista. Encara que Juan va néixer a l'Uruguai, ha viscut a Nova York durant molt de temps. "Al principi, volia mostrar una altra cara musical per a aquesta sèrie de discos. Per a mi, Juan Pablo és part d'una cerca personal i això té a veure amb la migració: quan et mudes als Estats Units, el segon nom deixa d'existir. Des que em vaig mudar aquí, només sóc Juan. Però en Uruguay sóc Juan Pablo Wauters. Vaig sentir que era significatiu reprendre el meu segon nom ".

 

El seu costat com a immigrant. El seu sentit de pertinença. La seva vida social i el seu ús del llenguatge. La seva necessitat de treballar. I la necessitat encara més forta que el seu treball no es tornés monòton. El seu somiar amb un altre món possible: un món on encaixin tots els mons. Juan Wauters va passar per tot això per a poder alliberar i presentar-nos a Juan Pablo. Son la mateixa persona: una entre una multitud. Ell està aquí per a compartir les seves cançons, els seus enregistraments de camp, els seus vídeos i els seus concerts. Tot prové del mateix cap creatiu. Tot sorgeix amb la mateixa intenció, no intencional en absolut, d'expressar-se lliurement.


Listen

Juan Wauters


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi