Optimist "Els músics de Bremen i concert" de Pot Teatre

Multiple dates

Show previous dates

Teatre Municipal de Roses

Carrer Tarragona, 81, Roses

Teatre inclusiu infantil d’Optimist




Els músics de Bremen in concert és una adaptació en format musical del conte dels germans Grimm. Es tracta d’un projecte extraordinari, amb cançons originals compostes expressament pel Keco Pujol per a l’ocasió, i amb una acurada posada en escena. Una obra que fa un pas més enllà en la interpretació i incorpora temes cantats en directe i coreografies de Griselda Astudillo. Els músics de Bremen in concert esdevé un xou engrescador recomanat per a totes les edats i ple de valors pedagògics com l’amistat, la solidaritat, la tolerància i el respecte a la diversitat.


Un espectacle de teatre inclusiu amb una companyia íntegrament composta per persones amb discapacitat, a fi de normalitzar l’accés d’aquest col·lectiu a espais de cultura.


Direcció: Albert Gràcia

Direcció musical: Keco Pujol

Música: Keco Pujol de Músics de Catalunya SCCL

Llibret i lletres: Albert Gràcia i Keco Pujol

Intèrprets: Meritxell Esturo Sola, Jordi Juncàs Noguer, Sandra Martín Rodríguez, Margarita Padrós Galvany, Jordi Meca Robles, Albert Férriz Àdam, Ariadna Rallo Clara, Fernando Moreno Reñasco, Manuel Valdivieso Navarro, Ana Maria Martínez Alamilla, Annabel López Amado, Carlos Calderón Ruiz

Producció: Cristina Ferrer


Entrada: 5 euros

Ho organitza: Optimist

Hi col·labora: Ajuntament de Roses


Related content

Share with friends