¡Atention! this event has ended.

TEATRE PER A JOVES I ADULTS: TIRANT

Plaza de Alborxi, 0, 46600 see map

A partir del clàssic de Joanot Martorell Tirant lo Blanc

Adaptació de Paula Llorens. Direcció d’Eva Zapico

Una producció de l’Institut Valencià de Cultura

Repartiment: Maribel Bayona, Kike Gasu, Sergio Ibáñez, Antonio Lafuente, Mar Mandli, Raquel Piera, Lucía Poveda i Ramon Ródenas


Mentre els homes fan política i guanyen guerres, les dones tracten de burlar la repressió sexual imposada per la moral cristiana i el llinatge. Amb gran ironia, Joanot Martorell mou el seu protagonista, Tirant lo Blanc, entre estos dos mons omplint el seu cos i la seua ànima de ferides: les ferides de la guerra i les ferides, potser més doloroses, de l’amor.


El gran clàssic valencià i universal del segle xv (la primera novel·la moderna segons molts estudiosos) dona peu a un muntatge que fuig de la recreació museística, dialoga amb el present i aposta per la paraula i el teatre físic.


Espectacle en valencià

Dura d’1 hora i 47 min (sense descans)
Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi