benèfic de Nadal A càrrec de la Coral Geriona i la Girona Banda Band

Multiple dates

Show previous dates

Teatre Municipal de Roses

Carrer Tarragona, 81, Roses

La coral Geriona estrena espectacle acompanyada de la magnífica banda de la ciutat de Girona, la Girona Banda Band. Tot conduït per dues grans professionals: Mercè Vila, directora d’escena i Neus Masó coreògrafa.

Des dels més grans als més petits recordarem i vibrarem amb aquelles bandes sonores que ens han marcat i emocionat. No us podeu perdre un espectacular concert que comptarà amb 30 artistes a l’escenari i que de segur no oblidareu.

L’any 2013 Cor Geriona va quedar semifinalista al programa “Oh Happy day” de TV3, que els hi va donar una repercussió mediàtica i un bagatge de més de seixanta concerts en un any a Auditoris i Festivals d’arreu del territori català. Des de llavors i fins ara Cor Geriona ha estrenat set espectacles.


COR GERIONA: Martina Aubert, Cristina Batllosera, Carme Biescas, Laura Blasco, Mariona Callís, Raquel Cebrià, Anna Domènech, Lídia García, Mariona Navarro, Júlia Piñuel, Mariona Ponsatí, Martina Roig, Natàlia Saballs, Paula Sabariego, Magalí Soler, Clara Sureda, Laia Ylla Sala


Tècnic de llums: Àngel Puertas

Tècnic de so: Toni Paris

Vestuari: Emma Bover

Coreografia: Neus Masó

Direcció d’escena: Mercè Vila Godoy

Girona Banda Band direcció: Càndid Rodríguez

Direcció: Imma Pascual

Donatiu: 20 euros

Durada: 70 min

Ho organitza: Fundació Roses Contra el Càncer

Hi col·labora: Ajuntament de Roses


Media content

Related content

Share with friends