¡Atention! this event has ended.

1r. Hivern de Circ: Un Bon vent, un bon vin

Opening doors: 19:00

Carpa Revolució, Sant Pere de Ribes

110 Carrer Major, 08810 see map

1r. Hivern de Circ a la Carpa Revolució: 'Un bon vent, un bon vin'.


Divendres 20 de Desembre a les 20h

Dissabte 21 de Desembre a les 18h

Diumenge 22 de Desembre a les 18h


Entrada taquilla: 10€

Decidides a explicar el nostre entorn més immediat a través del circ, volem fer més visible el treball de veremar i l’elaboració del vi a casa nostra. La Carpa Revolució presenta l’espectacle ‘Un bon vent, un bon vin’ que es materialitzarà durant la primera edició de l'Hivern de Circ i que suposa la primera creació auto produïda de la Carpa Revolució.


El projecte traça els paral·lelismes entre els processos d’elaboració d’un bon vi i d’un espectacle de circ. Ambdós són processos de creació enèrgics, exigents i a vegades feixucs que impliquen feina individual així com també un treball col·lectiu. Alhora són processos que depenen d’aspectes que s’escapen del control dels seus creadors. Així, el clima en el cas del vi, o la resposta del públic en el circ determinaran l’èxit del resultat.


Sota la direcció artística d’Isaac Domínguez, l’espectacle compta amb diferents llenguatges escènics i estètics, música conceptual a través d’enregistraments sonors de la collita del raïm i de l’elaboració del vi, videoprojeccions i Circ amb un fort treball de mà a mà i bàscula, portant el moviment com a fil conductor de l’experiència.


L’equip artístic el composen David Badia, creador de Le Quatuor i Circ Trànsit, entre molts altres projectes, Diana Pla, una artista amb una llarga trajectòria forjada en el teatre de carrer i en la creació col·lectiva i la Companyia Balusca, un duet acrobàtic especialitzat en bàscula amb equilibris de mà a mà format per Núria Puig i Marc Muñoz.


Compta també amb la mirada externa de Pau Portabella, director de circ contemporani i amb l’assessorament de l’artista mexicà Cuau Exal, pel que fa al muntatge musical i de la ballarina i coreògrafa Anna Feliu pel que fa a l’expressió corporal.

More info: https://www.facebook.com/events/769827893445406/Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi