¡Atention! this event has ended.

CLUB CINEMA ALZIRA: GRÂCE À DIEU

Carrer Escoles Pies, 4, 46600 see map

2018. 137 min. França. Drama. Fets reals. Abusos sexuals. Religió

Direcció: François Ozon

Repartiment: Melvil Poupaud, Denis Menochet, Swann Arlaud, Eric Caravaca, François Marthouret, Bernard Verley


Alexandre viu a Lió amb la seua esposa i fills. Per casualitat, s’assabenta que el sacerdot que va abusar d’ell quan era un escolta seguix treballant amb xiquets. Es llança a un combat al qual s’unixen François i Emmanuel, altres víctimes del sacerdot, amb la finalitat d’alliberar-se dels seus patiments a través de la paraula. Però les repercussions i conseqüències dels seus testimonis no deixaran a ningú indemne. Basada en el cas real de Bernard Preynat, sacerdot de la Diòcesi de Lió, acusat en 2016 d’abusar sexualment de desenes de xiquets.


Pel·lícula en versió original (francés) subtitulada en castellà

No recomanada per a menors de 12 anys
Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi