¡Atention! this event has ended.

TEATRE FAMILIAR AL NADAL: EL TAMBOR DE CORA

Plaza de Alborxi, 0, 46600 see map

La Teta Calva presenta

EL TAMBOR DE CORA

Amb: Merce Tienda, Jordi Carbonell i Xavo Giménez

Text de María Cárdenas i Xavo Giménez

Direcció: Xavo Giménez


Un tros de tundra gelada. Un lloc fred, gèlid, inhòspit. Una blancor aclaparadora. Allí es troba Félix, el nostre protagonista. En un llit d’hospital com si d’un iceberg es tractara. Un hospital amb aires d’orfenat. Un sòl gelat que s’esquerda. Un sòl que es trenca com s’ha trencat la seua infància pel seu cor malalt. Tan malalt com ho està el món. Malalt d’apatia, de desànim, d’indiferència. El seu cor està gris i necessita urgent ser trasplantat. Félix necessita un cor. Un cor roig, blau i groc. Verd, morat i llima. Félix necessita un cor que bategue amb força. La força d’un tambor.


Espectacle en valencià. Durada de 55 minuts

Edat recomanada a partir de 5 anys i públic familiar
Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi