Rockpelsxuklis Apolo

Multiple dates

Show previous dates

Sala Apolo

Nou de la Rambla 113, Barcelona

El 3er Rockpelsxuklis arriba a la Sala Apolo!!!


Després de l'èxit de passades edicions de Rockpelsxuklis a Barcelona, ara li toca a la mitica Sala Apolo .

La campanya Rockpelsxuklis té com a objectiu donar a conèixer la feina que fa l'AFANOC a La Casa dels Xuklis i recollir fons per ajudar a aquesta entitat. La Casa dels Xuklis - AFANOC és una casa d'acollida temporal per a infants i adolescents que pateixen càncer i per a les seves famílies, on s'hi poden estar mentre dura el tractament en diferents hospitals de Barcelona de manera gratuïta.


L'estada a La Casa per aquests infants i adolescents així com per a les seves famílies és totalment gratuïta i actes i esdeveniments com aquest son d'una gran ajuda per l'AFANOC, contribuint que aquest caràcter gratuït pugui seguir sent així.


Sens dubte, tres grans bandes, per a una gran causa i que un cop més formaran part de la família dels Xuklis d'una manera desinteressada pels habitants de La Casa dels Xuklis puguin tenir una estada el més fàcil possible malgrat la malaltia.


www.facebook.com/groups/183942221616308 / www.facebook.com/rocktheNightClassics/ www.facebook.com/ditosyelfitipaldi/


Una bona ocasió de col·laborar, ajudar i gaudir d'una gran nit de música al mateix temps.

Us esperem a totes i a tots a la Sala Apolo!!!


------


El tercer Rockpelsxuklis llega a la Sala Apolo!!!


Tras el éxito de pasadas ediciones de Rockpelsxuklis en Barcelona, ​​ahora le toca a la mitica Sala Apolo.

La campaña Rockpelsxuklis tiene como objetivo dar a conocer el trabajo que hace la AFANOC en La Casa de los Xuklis y recoger fondos para ayudar a esta entidad. La Casa de los Xuklis - AFANOC es una casa de acogida temporal para niños, niñas y adolescentes que padecen cáncer y para sus familias, donde se pueden estar mientras dura el tratamiento en diferentes hospitales de Barcelona de manera gratuita.


La estancia en La Casa por estos niños, niñas y adolescentes así como para sus familias es totalmente gratuita, actos y eventos como este son de una gran ayuda para la AFANOC, contribuyendo a que este carácter gratuito pueda seguir siendo así.


Sin duda, tres grandes bandas para una gran causa y que una vez más formarán parte de la familia de los Xuklis de una manera desinteresada por los habitantes de La Casa de los Xuklis puedan tener una estancia lo más fácil posible a pesar de la enfermedad.


www.facebook.com/groups/183942221616308 / www.facebook.com/rocktheNightClassics/ www.facebook.com/ditosyelfitipaldi/


Una buena ocasión de colaborar, ayudar y disfrutar de una gran noche de música al mismo tiempo.

Os esperamos a todas y todos en la Sala Apolo!!!

Media content

Related content

Share with friends