Vonzo + Indios y Banqueros en concert a l'Heliogàbal

Multiple dates

Show previous dates

Heliogàbal

Ramón y Cajal, 80, Barcelona

Vonzo és el nen del S.XXI que, amb un comandament de la play a les mans i fake news a les oïdes, ens explica el relat innocent de la vida en el món de les xarxes socials, l'emergència climàtica i les promeses de grandesa.

 

Juga en algun racó de Barcelona, connectat al núvol dels sons urbans i sempre envoltat de les seves joguines d'acció de les rockstars del segle passat. Vonzo crea paissatges sonors amb la barreja de sons orgànics i electrònics: guitarres harmonitzades, 808s, autotune i melodies coreables.

 

Guille Cámbara (ex-Shanendogs, finalistes nacionals Emergenza 2016) y Juanma Gómez (Victorious Fleet Commanders, finalistes Bala Perduda 2016) són els dos productors que conflueixen en el cor de Vonzo.

 

https://open.spotify.com/artist/5CI1Rauk7w20oH7jZjhz7u?si=neQUnZ-TS-WvG58LRlUB3w

 

Indios y Banqueros és un projecte que trenca amb les dualitats en una época representada per parells absoluts. Les seves cançons, en anglès i espanyol, evoquen des de la quotidianitat d'una llegenda de poble fins la ràbia dels que no poden tornar. Amb lletres carregades de missatge, parlen d'una generació a la cerca de canvis, en lo personal i col·lectiu, que decideix fer una ullada enrere per seguir endavant, deixant clar que les regles han canviat i no es conformen amb un món binari.

 

Amb influències tant diverses com la cobla, el pop alternatiu o el soul dels 60s, les seves cançons barregen teclats, guitarres, baixos i ukeleles amanits amb sintetitzadors, produïts a cavall entre els portàtils dels seus membres.

 

https://open.spotify.com/artist/1UL1GTbmCJBAIIJFOGBlgr?si=bSTAsuM2TqmVwvkgaSqgGA

Media content

Related content

Share with friends