¡Atention! this event has ended.

DOTZENA RONDA DE L'HELIOGÀBAL: Blood Quartet

Heliogàbal, Barcelona

Ramón y Cajal, 80, 08012 see map

Mark Cunningham és molt més que un pioner de la No Wave de Nova York, Cunnigham porta casi 30 anys d’activitat a l’escena underground de Barcelona, col·laborant amb innumerables projectes d’altre artistes així com creant i actuant amb els seus propis, sigui en solitari o en grup. 

Blood Quartet és un dels seus últims projectes, format a principis de 2015 junt amb el trio barceloní de noise Murnau B. Després d’un primer LP al 2016, el seu darrer treball, “Until my darkness goes” ( Feeding Tube i Gandula, 2018), continua aprofundint en sonoritats denses i complexes, bases rítmiques lliures i potents, trompetes morisques i inquietants i guitarres electriques vibrants, tot plegat discorrent entre el jazz i el rock, entre Miles Davis i Sonic Youth. Tot un desafiament sonor que acaba enganxant.
Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi