¡Atention! this event has ended.

DOTZENA RONDA DE L'HELIOGÀBAL: Lluís Cabot

Heliogàbal, Barcelona

Ramón y Cajal, 80, 08012 see map

En Lluís Cabot, guitarrista de Beach Beach, debuta en solitari amb l’EP “Periple Estacionari” ( Bubota, 2018), poc després de presentar l’últim treball de la seva altra banda Da Souza, el màgnific “Futbol d’Avantguarda” ( Famèlic, 2018), que els ha portat ha rebre grans crítiques i premis. Però en Lluís troba el moment i la formula per distanciarse dels seus projectes principals, amb pop tocat pel sol mediterrani marca de la casa, ple de paisatges costumistes i vitals, delicadesa i ironia. L’acompanyaran alguns dels seus estimats companys de banda i amics, Àngel Garau, Xavi Hernández Mut i Jorra Santiago.
Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi