¡Atention! this event has ended.

FESTIVAL HOSTES - FLAMENC: Aurora (Catalunya)

Sant Ramon 8, 46702 see map

Sense perdre la seua identitat flamenca però acostant-se al jazz, la veu de Pere Martínez s'uneix al piano de Max Vilavecchia, el baix de Javi Garrabella i la bateria de Joan Carles Marí per dotar d'una nova sonoritat algunes de les composicions més conegudes de Manuel de Falla, i també peces de Albéniz, Pedrell i Lorca, les que han reunit en el seu disc Aurora. La aurora de Nueva York, el poema de Lorca que ja va interpretar Enrique Morente, Anda jaleo (també de Lorca) o Las cántigas de Alfonso X (de Manuel de Falla) són algunes de les peces que integren el repertori d'aquesta formació que s'acompanya sobre l'escenari amb el ball de José Manuel Álvarez.

Listen

Aurora

Aurora en Gandia el February de 17, 2019 en notikumi


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi