¡Atention! this event has ended.

Sis veus, els dies i les dones

C/ García Lorca, 7, 46940 see map

Els dies i les dones és el segon projecte de Sis Veus, un grup que reuneix sis dones valencianes, procedents de diferents camps de la música, però especialment de la nostra música tradicional. Peces populars arranjades per a l’ocasió −amb textos molt acurats que les actualitzen−, juntament amb temes originals d’inspiració tradicional. Tot al servei d’una història que situa la dona en les diferents etapes del cicle de la vida. Els poemes de Lola Andrés entrellacen les cançons i estructuren el conjunt.

 

                  

 

  


Sis veus, els dies i les dones el February de 22, 2019, en Auditori Germanies en notikumi
Sis veus, els dies i les dones el February de 22, 2019, en Auditori Germanies en notikumi


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi