¡Atention! this event has ended.

FESTIVAL HOSTES – POP: Julio Bustamante & Lavanda (PV) + El Petit de Cal Eril (Cat) + Ferran Palau (Cat)

Sant Ramon, 8, 46702 see map

La sessió més pop del festival conjuga a la perfecció l’experiència amb les noves propostes musicals. D’aquesta manera podrem gaudir, per un costat, del mestre de la heterodòxia Julio Bustamante (País Valencià) en format de banda, que ens acostarà el seu darrer teball La misión del copiloto. I, per l’altre costat, de dues de les propostes més excitants del moment: El Petit de Cal Eril (Catalunya), capitanejats per Joan Pons, que presentarà el seu nou treball “△" que s'ha produït, enregistrat i plantejat com una trilogia d'EPs. I Ferran Palau (Catalunya) que ens descobrirà Blanc el seu últim treball, una joia del pop minimalista. Tots dos, a més a més, vindran en format de banda.


Listen

Julio Bustamante

Listen

Ferran Palau

Lavanda


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi