¡Atention! this event has ended.

Pogo Party

Heliogàbal, Barcelona

Ramón y Cajal, 80, 08012 see map

Els amics de Pogo Management ompliran l’Heliogàbal amb una selecció del seu rooster que adaptaran les seves formacions i els seus sons habituals al nostre petit però estimat espai en una festa per el seu primer aniversari d’aventura. 


Aquestes son les propostes que podrem gaudir:


THE BIRD YELLOW

Guitarra, veu, paraules i silenci. Aquests són els elements amb els que juga aquest jove barceloní amb nostàlgia d’altres èpoques i altres mons. The Bird Yellow és el projecte en solitari del cantautor Gerard Vidal Barrena. El 26 de gener de 2018 va sortir a la venda el seu sorprenent àlbum debut Little Kids. Onze temes que recullen el moment vital d’aquest músic: l’interval entre la infància i l’edat adulta.


BOFIRAX

Bofirax és un projecte que va començar a finals de 2014, en el que Adrià Serarols barreja l’electrònica amb sons orgànics per crear diferents paisatges i ambients sonors i on la guitarra hi afegeix un toc personal, acompanyada de percussions aquàtiques. Música plena de detalls minimalistes i esculpida minuciosament per aconseguir les textures adequades.


JOAN QUERALT & THE SEASICKS

En Joan Queralt és un artista que combina múltiples estils i després d’un parell de treballs va fer un pas més i va decidir unir-se a The Seasicks per gravar conjuntament “Time Made of Sand” (La Cupula Music, 2017) i el més recent “Purple Cannon” (La Cupula Music, 2018). D’en Joan Queralt destaca la cura que posa en cadascuna de les seves composicions i la capacitat que té de fer coses inversemblants amb la guitarra, arribant a expressar amb ella tant com amb la seva veu.


ALBERT LAX

Albert Lax inicia ara el seu periple musical amb The Deepest String (2017, Hidden Track DIY) i la nau que el transporta està constituïda per centenars de restes de naufragis musicals. La veu de Lax, increïblement madura per la seva edat, desprèn aromes dels grans cantants dels 90, però sense aquelles estridències a vegades massa hedonistes. Lax sap convèncer sense necessitat d'exhibir-se i recordant, a voltes, al primer Rufus Wainwright (Footseps) o, en els temes més acústics i desprenent un salnitre vellutat amb ressons i vibracions, a Jeff Buckley (Grund).


OLYMPIC FLAME

Després del seu pas pel Primavera Sound 2018 han passat l'estiu tancats al seu estudi per preparar nou material. Per una banda tenim "Thalassa", el seu nou treball que veurà la llum al mes de març i "Wide Noise, Deep Light", un documental de 40 minuts que van estrenar al cicle "Més que Música" al MEAM el passat 17 de gener on van oferir un concert en format de cambra com a ocasió especial. En aquesta ocasió, ens oferiràn un format també especial basat exclusivament en sintetitzadors.
Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi