Optimist, Via Làctia

Multiple dates

Show previous dates

Teatre Municipal de Roses

Carrer Tarragona, 81, Roses

Via Làctia

A càrrec de Cia. El cau de l’unicorn


Titelles. Teatre infantil d’Optimist


Argos és un planeta ubicat al centre de la Via Làctia i els seus habitants tenen una característica molt curiosa: com més coses aprenen, més els creix el cap… A tots ells, menys a un, en Karim, el nen protagonista.

L’alimentació dels Argonians és sorprenent: només s’alimenten de la llet que brolla de les seves fonts, d’un gran llac de llet i dels derivats de la llet com el formatge, el mató, el iogurt, etc. A causa d’una llarga sequera, se’ls estan començant a buidar els magatzems de menjar… S’apropen dies de fam si no hi troben cap remei! Coincidint amb un eclipsi de lluna i un curiós ritual iniciàtic, en Karim es convertirà en l’encarregat de cercar ‒per tota la galàxia‒ un estrany animal que té banyes i fa llet. Coneixerà diferents civilitzacions i formes de vida abans d’arribar a la Terra. Espectacle musical de grans titelles i actors en llum negra, de gran bellesa visual i musical, en què es tracten temes com la diversitat, l’autoestima i les pors, en clau d’humor tendre i amb un munt de cançons originals.


Autors: Roser Castellví Omella, Dani Martínez Iglesias

Direcció: Dani Martínez Iglesias, Roser Castellví Omella

Intèrprets: Natalia Janot Fernández, Mariona Andrés Viladoms, Eloi Soldevila Solé, Roger Tutusaus Roca, Dani Martínez Iglesias

Escenografia: Clap Realitzacions - El Cau de l'Unicorn

Vestuari: Clap Realitzacions, Catalina Iglesias

Música: Mark Cowling, Dani Martínez


Entrada: 5 euros

Organitza: Optimist

Col·labora: Ajuntament de Roses


Related content

Share with friends