¡Atention! this event has been cancelled.

The reason for the cancellation is : CANCEL·LADA PER PROBLEMES DE SALUT DE L'ACTRIU

Pirates, aventures en el mar de plàstic

C/ García Lorca, 7, 46940 see map

CANCEL·LADA PER PROBLEMES DE SALUT DE L'ACTRIU

 

- Teatre musical familiar en valencià

 

Cia: «Plan B» teatre

 

Dirigida per Pedro Giménez

 

Actors: Violeta Moreno i Umar Ruiz

 

"En un futur no molt llunyà, els pirates tornen a solcar els mars! La intrèpida Capitana Jade, junt amb el seu fidel amic Otis (un «cyborg» meitat humà, meitat robot) i la seua brúixola digital Sky, segueixen les pistes del tresor de les Illes Caiman. Però veuran com els seus plans es detenen en topar-se amb una massa flotant de fem de plàstic enmig de l'oceà! Junts, viatjaran al passat per a intentar remeiar aquesta catàstrofe mundial de la contaminació plàstica, abans que siga massa tard. Inclús es toparan amb el malvat rebesnét del famós pirata Barbanegra. Uneix-te a l'aventura per a salvar el planeta!

 

 

                  

 

  Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi