¡Atention! this event has ended.

Urpa + Diamante Negro a l'Heliogàbal

Heliogàbal, Barcelona

Ramón y Cajal, 80, 08012 see map

URPA


De la col·lisió entre el pop melòdic i el soft-core noventero neix URPA, cinc músics dissonants que busquen la bellesa en el nervi i la intensitat en la calma. Amb unes composicions fresques recent sortides del forn, sonen com Cloud Nothings per a la gent que pensi que Nueva Vulcano és la millor banda catalana des de Sau.


https://urpaurpaurpa.bandcamp.com


DIAMANTE NEGRO


Es van estrenar en directe al gener després de treure el seu primer one hit wonder ‘Club Caribe’, amb Pol Folguera a la bateria. Ara, després d'algunes escoltes a Bandcamp i diversos oients frustrats pels límits en les reproduccions, aconsegueixen tirar endavant directes amb una formació que és tan efímera com la seva música. Perquè encara que sense 2 no hi ha 3, Lucas i Benoît sempre compleixen la primera part. Les composicions van a càrrec d'un infermer i un fisioterapeuta. Els agrada el punk però fan pop. No sonen actuals, ni als 80 i 90. Mai toquen una cançó de la mateixa manera. Medicina preventiva.


https://diamantenegro.bandcamp.com


Diamante Negro

Urpa


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi