El llibertí

Multiple dates

Show previous dates

Teatre Municipal de Roses

Carrer Tarragona, 81, Roses

El llibertí

Amb Abel Folk i Àngels Gonyalons


Teatre


Diderot, allotjat al pavelló de caça del seu amic el baró d´Holbach, rep l´encàrrec d’escriure, com més aviat millor, l´article sobre el concepte "moral" per a l’Enciclopèdia. El temps vola, s´ha de tancar i dur a imprimir el nou volum. Les constants interrupcions, però, faran que aquest esdevingui un dia boig per al filòsof. Al llarg d´aquest dia, veurem Diderot envoltat, enfrontat, seduït per quatre dones: Madame de Therbouche, una enigmàtica pintora que s´ha proposat retratar literalment la nuesa del filòsof ‒ l´eròtica del moment i els jocs de seducció de l’exuberant pintora impossibilitaran, però, que Diderot pugui posar en estat "natural"‒; la seva esposa Antoinette, que triarà igualment aquesta jornada per sembrar en ell el dubte d´una possible infidelitat; Angèlique, la seva jove filla, que li exposarà les seves ànsies per a ser inseminada per un home de la mateixa edat que el seu pare, i la senyoreta Holbach, filla del baró, jove i tendre, que li confessarà la seva condició de verge que vol deixar de ser-ho.

Tot aquest assetjament farà encara més costosa la ja difícil tasca que un llibertí com en Diderot defineixi un concepte únic de "moral". Ho aconseguirà? La resposta és, encara avui en dia, a l´Enciclopèdia.


Direcció: Joan Lluís Bozzo

Repartiment: Denis Diderot (Abel Folk), Madame Therbouche (Àngels Gonyalons), Baronnet (Jan Forrellat), Madame Diderot (Annabel Totusaus), la jove d’Holbach (Elena Tarrats), Angélique Diderot (Clara Moraleda)


Disseny d´espai escènic i vestuari: Montse Amenós

Disseny d´il·luminació: Ignasi Morros

Caracterització: Ignasi Ruiz

Construcció escenografia: Arts-Cenics / Serinkjet

Confecció vestuari: Goretti Puente

Una producció de Pararam i Anexa



Entrada: 15 euros

Ho organitza: Ajuntament de Roses

Durada: 100 minuts



Media content

Related content

Share with friends