¡Atention! this event has ended.

Ominira a l'Heliogàbal de Barcelona

Opening doors: 20:45

Heliogàbal, Barcelona

Ramón y Cajal, 80, 08012 see map

Ritmes calents i melodies refrescants, crits de ràbia i alegria, percussions selvàtiques i sonoritats misterioses. Ominira -que significa llibertat en ioruba- es presenta com un trio insòlit de guitarra, trompeta i electrònica que explora el món del dub i del trip-hop ètnic a la recerca d'un nou nínxol musical que conquerir... Música poc convencional però fàcil d'escoltar i que convida a endinsar-se en una esfera espiritual en la que la natura hi té una presència inequívoca.Ominira

Puro trip hop y dub music desde Barcelona.


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi