¡Atention! this event has ended.

Davy Lyons a l'Heliogàbal de Barcelona

Opening doors: 20:45

Heliogàbal, Barcelona

Ramón y Cajal, 80, 08012 see map

El cantautor irlandès, Davy Lyons és un vell amic de la casa i tornar a presentar el seu primer àlbum “Evidence” ( Delirics, 2019), a Heliogàbal i el dia abans de St. Patrick Day, això apunta festa grossa. Un disc ple de balades sobre viatgers, assassinats o l'amor a la ribera d'un riu. Cançons que relaten la vida de personatges que creuen els seus ulls, ment i cor atents, cançons i temàtiques arrelades a la tradició folk irlandesa.

I com sempre ben acompanyat per la seva banda, Joan Pau Balcazar (contrabaix), Nacho López (violí) i Toni Saigi (teclats). Segur que serà una nit especial, on la melodia i la paraula s’uniran en una cerimònia d'intimitat.Davy Lyons


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi