¡Atention! this event has ended.

Ruta Sebastià Juan Arbó: "El paisatge d’un escriptor"

Plaça del Castell, 13, 43870 see map

Sebastià Juan Arbó
(Sant Carles de la Ràpita, 1902 – Barcelona, 1984)

L’home que abraçà vocacionalment el seu destí d’escriptor en temps molts difícils, que elevà el paisatge deltaic, les llums i ombres de la lluita per la vida dels homes i dones de la ribera a mite literari universal.

La ruta "El paisatge d’un escriptor", que Amposta dedica a Sebastià Juan Arbó per reivindicar la seva qualitat literària, la seva figura i el seu temps, té un itinerari per alguns dels espais claus en la biografia de l’autor de «Terres de l’Ebre» (la casa familiar, la Casa Carvallo, les vores del riu...) tot repassant les fites essencials de la seva biografia, acompanyada amb fragments de la seua obra novel·lística i memorialista. A més , a la biblioteca comarcal que porta el seu nom, hi haurà l’exposició de diverses edicions d’obres, manuscrits i objectes personals.

Guionització i narració de la ruta per l’escriptor Josep Igual amb la col.laboració de Maria Pons.

Lloc de trobada: Biblioteca
Finalització: Botiga del riu
 
+info:
Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó
Tel.: 977 70 48 21
Mail: bcsja@amposta.cat


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi