¡Atention! this event has ended.

Rebe + cardevore a l'Heliogàbal

Heliogàbal, Barcelona

Ramón y Cajal, 80, 08012 see map

La Rebe és un veritable misteri, un dels fitxatges més recents del segell Snap! Clap! Club i la jove disquera Jeanne D’Arc Rècords. Una noia de la serra de Madrid que porta mesos llançant brillants i diminutes balades en soundcloud. Costumbrisme en cançons sobre menjar-se un préssec, llenguatge adolescent com en ‘cuki que me has exo’ o versions memorables de cançons de Cecilia, Kiki D’Aki o Alejandro Sanz. Ve a presentar el seu primer treball i perdre-la-hi hauria de considerar-se delicte.


https://soundcloud.com/rebe-rebe-rebe


Cardevore és l'àlies de l'artista de les mil cares, part del col·lectiu Detakon. Podeu esperar de tot venint de Dani, veniu preparats.


cardevore

Rebe


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi