¡Atention! this event has ended.

En els núvols

C/ García Lorca, 7, 46940 see map

Companyia: La Negra Teatre

Director: Xavo Giménez

Actors: Carlos Amador i Xavo Giménez

Idioma: valencià

“Una commovedora història sobre les diferències. Cançons i música en directe. Un bonic conte sobre l’amistat, tot envoltat de bambolles de sabó. En els núvols és la història del meu amic. El meu amic a vegades se sent diferent. Hi ha dies que eixiria surant com un globus i es colaria en l’univers. El meu amic té un amic que és un núvol. En els núvols és una història que puja i baixa. Una obra en què les bambolles de sabó es converteixen en titelles i en què la imaginació s’ensenyoreix de tot quan la realitat et gira l’esquena. Esteu atents als vostres somnis.”

                  

 

 

  


En els núvols el March de 24, 2019, en Auditori Germanies en notikumi


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi