¡Atention! this event has ended.

Marialluïsa a l'Heliogàbal de Barcelona

Heliogàbal, Barcelona

Ramón y Cajal, 80, 08012 see map

Pocs s’atreveixen a definir què és això del pop metafísic. Més aviat hi ha moltes certeses sobre tot allò que no seria, però dir exactament què és... El que sí que està clar és quan un grup encaixa en la definició. I quan escoltes les cançons de Marialluïsa, els dubtes s’esvaeixen. Ells són els últims d’arribar a aquest microcosmos de feliç creativitat on graviten fa temps El Petit de Cal Eril, Ferran Palau, Germà Aire o Núria Graham, els quatre artistes amb qui compartiran l’esperat 1r Festival del Pop Metafísic.


La primera pista sonora d’aquest jove quartet d’Igualada és un EP de debut que fa honor, ja des del títol, a les propietats de l’herba que els dóna nom. “Pren-t’ho amb calma” (Bankrobber, 2019) presenta cinc cançons senzilles però preciosistes, amb reflexions vitals i imatges oníriques que s’enlairen sobre melodies brillants, sons atmosfèrics i ecos africans. Una sonoritat que, sense amagar les influències del grup, malda sempre per anar més enllà. Perquè les portes que obre aquest primer disc de Marialluïsa són múltiples i apassionants.


Marialluïsa són:

Pau Codina Oliva (veu i espanyola)

Carles Guilera Solà (guitarra elèctrica i teclats)

Andreu Dalmau Bové (Baix)

Pol Mitjans Pujadó (bateria)Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi