Joe Pask + Novembre Elèctric en Alcoi

Multiple dates

Show previous dates

LA MUJER BARBUDA

BENIFALLIM, 1, Alcoi

Després dels dos primers EPs publicats al 2016: Hang it i A la deriva; el cantautor alcoià Joe Pask presenta Salt (Autoeditat, 2018), aquesta volta en format banda amb el productor i guitarrista Blai Antoni Vañó (Arthur Caravan, We are not Brothers), el baixista Andreu Vidal i Dani Serra (bateria).

Aquest disc ens presenta un paisatge nou, un vestit per la veu insòlitament ferida d’un cantautor que no fa massa temps, es cobria tan sols amb una guitarra acústica i una harmònica.

Salt els té immersos en una gira de presentació que va començar en maig a Madrid i València, i els està portant per molts racons (Figa Festival, Festival de les Arts, Concerts de Vivers, FiraTrovam...) Ademés ja ha donat grans alegries com el Premi Ovidi Montllor a millor disc de rock de 2018.

-------------------

Aquest és, sense cap dubte, el moment de Novembre Elèctric. El seu nou disc, 'Quart Minvant', ha tingut un impacte rotund al panorama musical valencià: considerat Millor Disc Pop i Millor Disseny als premis Carles Santos de la Música Valenciana. Uns guardons organizats per primera volta per la Generalitat Valenciana i en els que figuraven noms tan importants com La Habitación Roja o La Raíz. Però això no és tot. 'Quart Minvant' també va guanyar el premi a millor Disc Pop als Ovidi Montllor, organitzats pel COM. La resposta de la crítica, de nou, ha sigut incontestable. 
 
L’arribada de Novembre Elèctric a l’ecosistema musical en 2014 va ser tan sorprenent com si s’hi hagueren teletransportat des d’altra galàxia fins al mig del saló. Mai els havien escoltat, però semblava que estaven ahí des de sempre, una revelació tan desconcertant que el seu so, emocionant i ple de textures, feia pensar si realment es tractava d’un nou grup. 'Intacte' va suposar una alteració del clima sonor valencià i 'Quart Minvant' ha sigut, vista la rebuda, la consolidació.
 
Des d'aleshores no han parat de fer actuacions, arribant inclús a telonejar a Izal als Concerts de Vivers de la Fira de València davant més de 5.000 persones o compartint escenari amb Luna, la mítica banda de Nova York, a la Marina de València. No només han xafat grans escenaris. Estem davant un grup versàtil que domina també els fomarts acústics e inclús la poesia, arran del projectre Tremole amb l'escriptor Hèctor Serra. La seua música ha format part de sèries de ficció i programes diversos de televisió. Al 2019 continuaran donant que parlar amb nova gira i noves sopreses en el seu repertori.

Media content

Related content

Share with friends