¡Atention! this event has ended.

Sona Baixet Fest Gandia 2019

Sant Ramon, 8, 46702 see map

El Festival per a totes les famíles!

 

Sona Baixet és una iniciativa de LaCasaCalba, que naix l’any 2015, després de quatre temporades oferint diversos cicles conceptuals de teatre i música per a tota la família, en espais com ara la Sala Russafa (València), l’Octubre, CCC (València) o el Teatre del Raval (Gandia), que fou seu del cicle en 2016.

Es tracta doncs d’un projecte que barreja diferents disciplines artístiques (des de teatre i música, fins a circ, cinema, dansa i art plàstic) en un to divertit i fresc i que aposta decididament per la cultura popular feta ara i ací.

 

T'esperem per a sonar baixet.


Sona Baixet Fest Gandia 2019 el March de 29, 2019, en Teatre del Raval (Gandía) en notikumi
Sona Baixet Fest Gandia 2019 el March de 29, 2019, en Teatre del Raval (Gandía) en notikumi


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi